Thursday , 18 July 2019

Home » Coaches » Vacatures » Vacatures Cercle Brugge

Vacatures Cercle Brugge

April 24, 2015 10:41 am by: Category: Vacatures Leave a comment A+ / A-

Onze jeugdwerking is op zoek naar nieuwe krachten voor volgend seizoen. We hebben dan ook heel wat leuke vacatures voor je klaar staan!

Kinesist/Sportverzorger 
De jeugdwerking van Cercle Brugge is op zoek naar (student)kinesisten of (student)sportverzorgers die willen fungeren als verzorger bij onze nationale jeugd voor volgend seizoen. Ben je vrij op zaterdagmorgen of zondagmorgen? Ben je bereid om onze jeugdspelers mee te begeleiden op en naast het veld? Heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en draag je het groene hart op de juiste plaats? Dan kom je in aanmerking om onze groep te versterken!

Jeugdafgevaardigden 
De jeugdwerking van Cercle Brugge is op zoek naar vrijwilligers die willen fungeren als jeugdafgevaardigde bij onze nationale jeugd voor volgend seizoen. Ben je vrij op zaterdagmorgen of zondagmorgen? Ben je bereid om onze jeugdspelers mee te begeleiden op en naast het veld? Heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en draag je het groene hart op de juiste plaats? Dan kom je in aanmerking om onze groep te versterken!

Je komt als (student)kinesist of (student)sportverzorger en als jeugdafgevaardigde terecht in een toffe bende van jeugdtrainers, afgevaardigden en verzorgers en proeft de familiale sfeer op Cercle. Je zorgt mee voor de opvoeding en begeleiding van jonge voetballers.

De jeugdwerking Cercle Brugge biedt u een gratis seizoensabonnement voor het eerste elftal, een uitgangstraining, polo, regenjas en coachjas.

Interesse? Stuur een mail naar hrmjeugd@cerclebrugge.be met je gegevens en je motivatie! Leve Cercle!

 

Bron: cerclebrugge

Vacatures Cercle Brugge Reviewed by on . Onze jeugdwerking is op zoek naar nieuwe krachten voor volgend seizoen. We hebben dan ook heel wat leuke vacatures voor je klaar staan! Kinesist/Sportverzorger  Onze jeugdwerking is op zoek naar nieuwe krachten voor volgend seizoen. We hebben dan ook heel wat leuke vacatures voor je klaar staan! Kinesist/Sportverzorger  Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top