Wednesday , 21 August 2019

Home » Coaches » Vacatures » Vacatures Brabant United

Vacatures Brabant United

April 7, 2015 12:33 pm by: Category: Vacatures Leave a comment A+ / A-

De Jeugdopleiding van Brabant United is volop in ontwikkeling. Veel van het succes hangt af van de prestaties op het veld van onze talenten, maar ook daarbuiten moet het nodige gedaan worden. Wil jij Brabant United helpen om verder te komen? Dat kan!

De volgende vrijwilligers vacatures staan op met ingang van het seizoen 2015-2016 voor de accommodatie in het Mandemakers Stadion in Waalwijk:

Materiaalbeheerder Waalwijk

Tijdens trainingsdagen verantwoordelijk voor het beheer van de trainingsmaterialen en kleding. Aanwezigheid op maandag, dinsdag, donderdag  van 16:00 – 19:00 uur
Gastheer / Gastvrouw Waalwijk

Tijdens de zaterdagen verantwoordelijk voor het ontvangst van de tegenstander, scheidsrechters en kaderleden van Brabant United in de bestuurskamer. Aanwezigheid meestal van 10:30 – 17:00 uur. Deze vacature is ook prima in te vullen door meerdere personen op basis van een weekrooster.
Fotograaf Waalwijk

Tijdens de wedstrijden op  zaterdagen verantwoordelijk voor het maken van foto’s die gebruikt kunnen worden voor onder andere de website, social media, maar ook voor andere promotionele doeleinden van Brabant United. Aanwezigheid meestal van 12:15 tot 16:15 uur.

Kijk ook naar onze vacatures voor de accommodatie in Den Bosch en de Algemene functies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Somsen (mail: info@brabantunited.nl of bel 06-10556511)

 

 

Bron: brabantunited.nl

Vacatures Brabant United Reviewed by on . De Jeugdopleiding van Brabant United is volop in ontwikkeling. Veel van het succes hangt af van de prestaties op het veld van onze talenten, maar ook daarbuiten De Jeugdopleiding van Brabant United is volop in ontwikkeling. Veel van het succes hangt af van de prestaties op het veld van onze talenten, maar ook daarbuiten Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top