Wednesday , 21 August 2019

Home » Coaches » Vacatures » Vacature Studiebegeleider AZ

Vacature Studiebegeleider AZ

March 27, 2015 9:00 am by: Category: Vacatures Leave a comment A+ / A-

AZ is dringend op zoek naar een parttime studiebegeleider voor de jeugdopleiding. Men wil een optimale combinatie tussen sport en onderwijs genereren en daarvoor is AZ op zoek naar een studiebegeleider.

Organisatie
AZ is een stabiele werkgever vol ambities. Wekelijks staat onze voetbalclub in de schijnwerpers. En net als van alle spelers op het veld, wordt ook van de andere werknemers van AZ een topprestatie verwacht. Bij AZ houden we van korte lijnen. De directie spreek je aan met ‘je’ en aanpakken is gewenst. Met een nuchtere inslag wordt hard gewerkt om zowel op sportief als bedrijfsmatig vlak tot de besten te behoren.

De jeugdopleiding is voor AZ een belangrijke pijler voor de toekomst. Spelers worden via een intensief programma klaargestoomd om te presteren in het eerste elftal en combineren hun topsportleven met het reguliere onderwijsleven. Een goede balans tussen topsport en onderwijs is dan ook enorm belangrijk. Het zorgt voor rust en focus bij de spelers, om optimaal te kunnen presteren in het voetbal. Heb jij ook de ambitie om als studiebegeleider (m/v) voor onze jeugdspelers je steentje hieraan bij te dragen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
De studiebegeleider begeleidt en ondersteunt AZ-leerlingen op schoolgebied en zorgt ervoor dat zij onderwijs en sport optimaal kunnen combineren.

Geïnspireerd door het Zweedse onderwijssysteem Kunskapsskolan, gaat de studiebegeleider met AZ-leerlingen in gesprek om leerdoelen vast te stellen. Samen worden vooraf mogelijke problemen in de planning achterhaald en opgelost en worden handvatten aangereikt om beter te kunnen leren. De studiebegeleider is op vaste momenten in de week aanwezig op het trainingscomplex om studiebegeleiding aan te bieden en om eventuele leerachterstanden weg te werken.

De studiebegeleider is verantwoordelijk voor een groep leerlingen. Periodiek bezoekt de studiebegeleider één van de voor hem/haar aangewezen scholen om met leerlingen, mentoren en leraren in gesprek te gaan.

Jouw profiel:
· Bezit van de onderwijsbevoegdheid VO
· HBO of academisch denk- en werkniveau
· Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie
· Didactische en/of onderwijskundige kennis en vaardigheden
· Zeer goede communicatieve vaardigheden
· Representatief, initiatiefrijk, resultaatgericht, goed kunnen samenwerken en integer
· Daarnaast heeft u een studentvriendelijke houding en een coachende begeleidingsstijl

Wij bieden:
· Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
· Werkzaamheden in een zeer dynamische en unieke branche.

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan verzoeken wij je voor vrijdag 10 april 2015 een brief met cv te sturen naar: AZ N.V., Postbus 1010, 1810 KA Alkmaar t.a.v. Afdeling Personeelszaken of per e-mail aan personeelszaken@az.nl.

 

Bron: az.nl

Vacature Studiebegeleider AZ Reviewed by on . AZ is dringend op zoek naar een parttime studiebegeleider voor de jeugdopleiding. Men wil een optimale combinatie tussen sport en onderwijs genereren en daarvoo AZ is dringend op zoek naar een parttime studiebegeleider voor de jeugdopleiding. Men wil een optimale combinatie tussen sport en onderwijs genereren en daarvoo Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top