Wednesday , 21 August 2019

Home » Coaches » Vacatures » Vacature KV Kortrijk: keeperstrainer gezocht

Vacature KV Kortrijk: keeperstrainer gezocht

March 23, 2015 10:58 am by: Category: Vacatures Leave a comment A+ / A-

KV Kortrijk is voor het seizoen 2015-2016 op zoek naar een gemotiveerde keepertrainer om de keepersstaf te complementeren.

De keepersopleiding van de KVK Jeugdacademie, onder leiding van Gino Devriendt, staat voor een vooruitstrevende en vernieuwende aanpak. Zowel de trainers als de doelmannen worden op verschillende manier geprikkeld om het beste in zichzelf naar boven te halen. Er wordt bijvoorbeeld niet gewerkt met vaste leeftijdsgroepen, maar de trainers wisselen om de 6 weken van groep.

Ben jij gebeten van het spelletje en gedreven in het opleiden van jonge doelmannen? Neem dan snel contact op via jeugd@kvk.be.

Vacature KV Kortrijk: keeperstrainer gezocht Reviewed by on . KV Kortrijk is voor het seizoen 2015-2016 op zoek naar een gemotiveerde keepertrainer om de keepersstaf te complementeren. De keepersopleiding van de KVK Jeugda KV Kortrijk is voor het seizoen 2015-2016 op zoek naar een gemotiveerde keepertrainer om de keepersstaf te complementeren. De keepersopleiding van de KVK Jeugda Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top