Friday , 18 October 2019

Home » Jeugdopleiding » Clubs » Missie en visie van ADO Jeugdopleiding

Missie en visie van ADO Jeugdopleiding

November 22, 2013 10:27 am by: Category: Clubs, Home, Jeugdopleiding Leave a comment A+ / A-

De missie van de jeugdopleiding van ADO Den Haag luidt:

Het hebben van een beroepsopleiding waarin jonge talenten worden opgeleid tot betaald voetballer zonder dat dit ten koste gaat van de schoolopleiding

De spelers worden opgeleid voor het betaalde voetbal door hen te laten trainen en spelen op prestatief (top) niveau. Aangezien ADO Den Haag zich ervan bewust is dat voor een groot deel van de spelers binnen de opleiding het betaalde voetbal niet is weggelegd, zal de schoolcarrière van alle spelers een belangrijk item binnen de opleiding vormen. Een speler die de sprong naar het betaalde voetbal niet kan maken of die na zijn voetballoopbaan een maatschappelijke carrière ambieert, dient echter wel in het bezit te zijn of te studeren voor een diploma dat hem voldoende kansen biedt op de arbeidsmarkt.

Ado Den Haag

De visie van ADO Den Haag luidt:

ADO Den Haag wil jeugdspeler opleiden in 1:4:3:3 formatie. Alle teams binnen de opleiding spelen in deze formatie en het merendeel van de wedstrijden dient in de “huisstijl” van ADO Den Haag te worden gespeeld.

Een trainer mag echter wel een andere speelstijl hanteren indien de wedstrijdsituatie hierom vraagt. Los van de formatie kenmerkt de huisstijl van ADO Den Haag zich door “haagse bluf” – technisch geschoold, initiatiefrijk, fel, fair en met flair verzorgd voetbal. Binnen de opleiding dienen de spelers van ADO Den Haag optimaal begeleidt te worden, zowel op het gebied van studie en voeding als op het mentale en maatschappelijke vlak. Daarnaast zal de club faciliteiten beschikbaar stellen op het gebied van medische verzorging en vervoer.

Missie en visie van ADO Jeugdopleiding Reviewed by on . De missie van de jeugdopleiding van ADO Den Haag luidt: Het hebben van een beroepsopleiding waarin jonge talenten worden opgeleid tot betaald voetballer zonder De missie van de jeugdopleiding van ADO Den Haag luidt: Het hebben van een beroepsopleiding waarin jonge talenten worden opgeleid tot betaald voetballer zonder Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top