Friday , 18 October 2019

Home » Jeugdopleiding » Internationale Academies » Missie en visie – KAA Gent jeugd

Missie en visie – KAA Gent jeugd

November 14, 2013 8:14 pm by: Category: Internationale Academies, Jeugdopleiding Leave a comment A+ / A-

Missie en visie

Jeugdwerking missie

Missie

De jeugdopleiding neemt in de clubwerking een centrale plaats in en wordt als een essentiële taak beschouwd. Wij willen een kwaliteitsvol voetbalinstituut zijn waar het talent de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. Door de spelers deze mogelijkheid aan te bieden willen wij een maximale doorstroming naar het fanionteam bewerkstelligen.
We willen een motiverende, pedagogisch en methodisch verantwoorde omgeving scheppen waarin jeugdspelers zich op sporttechnisch en menselijk vlak kunnen ontplooien en zich kunnen voorbereiden op een loopbaan als profvoetballer.

Visie

KAA Gent jeugd begeleidt en coacht jonge voetballers van 6 tot 19 jaar. Wij willen talentvolle jeugdspelers uit de streek (stad, de rand en de provincie) aantrekken en de ideale mogelijkheden aanbieden om hun talent te ontplooien.

KAA Gent jeugd wil hun all-round voetbalpotentieel benutten om zo uitstekende voetballers te genereren door een totaalontwikkeling aan te bieden met ruime aandacht voor het technisch opleidingsplan, voetbal en studie, ethische en opvoedende waarden.

Het technisch opleidingsplan moet zo compleet mogelijk zijn. Het bevat een planning voor de tactische, de fysieke, de mentale en de technische ontwikkeling van de speler.
De keuze van opleiders en begeleiders en omkadering moet de nodige kwaliteit inhouden om bovenstaande doelstellingen te kunnen verwezenlijken.
De nodige logistieke omstandigheden moeten gecreëerde worden om deze doelstellingen te kunnen realiseren.

 

Bron: http://www.kaagent.be/jeugd/jeugdwerking/missie-visie/

Missie en visie – KAA Gent jeugd Reviewed by on . Missie en visie Missie De jeugdopleiding neemt in de clubwerking een centrale plaats in en wordt als een essentiële taak beschouwd. Wij willen een kwaliteitsvol Missie en visie Missie De jeugdopleiding neemt in de clubwerking een centrale plaats in en wordt als een essentiële taak beschouwd. Wij willen een kwaliteitsvol Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top