Friday , 18 October 2019

Home » Jeugdopleiding » Het beste U15 toernooi ter wereld is in Groenlo

Het beste U15 toernooi ter wereld is in Groenlo

November 21, 2013 5:03 pm by: Category: Jeugdopleiding, Toernooien Leave a comment A+ / A-

Het Marveldtoernooi is verreweg het beste U15 toernooi ter wereld. Al jaren wordt er door de toernooi organisatie van de plaatselijke voetbalclub SV Grol veel inspanning geleverd om dit toernooi elk jaar weer tot een succes te brengen. De grasvelden zijn top, het slaapverblijf is goed geregeld en het deelnemersveld is elk jaar weer om van te smullen.

Clubs als Manchester United, Real Madrid, Ajax Amsterdam, Paris Saint-Germain en Bayer Leverkusen zijn al jaren vaste deelnemers. Maar ook profteams uit Japan, Brazilië en Zuid-Afrika weten hun weg richting Groenlo te vinden. En niet alleen voetbalclubs zijn geïnteresseerd om naar het Marveldtoernooi te komen, ook scouts van gerenommeerde clubs zijn hier aan het speuren voor de nieuwe ster van de toekomst.

Marveld Toernooi

Wat maakt het Marveldtoernooi nou zo speciaal? Als eerst de vrijwilligers die massaal hun inzet tonen om het iedereen naar hun zin te maken voor en tijdens het toernooi. Daarnaast de organisatie die de teams moeten binnenhalen. Dit vergt natuurlijk veel tijd met veel onderhandelen. Hiervoor is een groot netwerk nodig. Dit is door de jaren heen opgebouwd en onderhouden. Het belangrijkste punt, en dit vloeit voort uit de voorgaande punten, is het woord ‘kwaliteit’. De afgelopen jaren heeft de toernooi organisatie zich keer op keer bewezen een pracht toernooi weg te zetten die de ontwikkeling van de deelnemende spelers ten goeden komt. Want welke training is nou beter dan wedstrijden spelen tegen spelers die actief zijn bij clubs als Real Madrid en Manchester United?

 

Het 25e Internationale Marveldtoernooi, en derhalve een jubileumtoernooi, vindt plaats op 23, 24 en 25 mei 2014. Meer informatie is te vinden op http://www.marveld.info

 

Het beste U15 toernooi ter wereld is in Groenlo Reviewed by on . Het Marveldtoernooi is verreweg het beste U15 toernooi ter wereld. Al jaren wordt er door de toernooi organisatie van de plaatselijke voetbalclub SV Grol veel i Het Marveldtoernooi is verreweg het beste U15 toernooi ter wereld. Al jaren wordt er door de toernooi organisatie van de plaatselijke voetbalclub SV Grol veel i Rating: 0

About academievoetbal

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

scroll to top